WAT IS PSYCH-K®?

 

PSYCH-K® is een krachtige, eenvoudige en snelle methode om negatieve, saboterende en belemmerende overtuigingen te transformeren in positieve, ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. 

 

Bovendien kun je met deze methode stresstraumaangsten, fobieën, lichamelijke klachten en allergieën tot op celniveau uit je lichaam verwijderen zodat ze geen invloed meer op je hebben.


DE KRACHT VAN ONS ONDERBEWUSTE BREIN

 

Wanneer we daadwerkelijke veranderingen in ons leven willen terugzien of trauma, stress, triggers of angsten willen loslaten is het essentieel dat we dit op het onderbewuste niveau doen.


Waarom?
De neurowetenschap heeft bewezen dat ons denken en handelen voor 95% wordt bepaalt door ons onderbewustzijn.
Het onderbewuste brein is de automatische piloot van waaruit wij voor 95% van de tijd ons leven leven en waarin al onze gewoonten, overtuigingen en ervaringen staan ‘geprogrammeerd’.


Je kunt je onderbewuste brein zien als een soort super computer waarop allerlei programma’s staan.
In de eerste +/-7 jaar van ons leven worden deze programma’s direct geïnstalleerd door alles wat wij ervaren; alles wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven.


Zonder filter nemen wij dit als kind direct op als ‘de waarheid’. Deze 'waarheden' zijn echter niets meer dan onze geprogrammeerde overtuigingen;

 

 


 

DOORBREEK DE VICIEUZE CIRKEL MET PSYCH-K®

 

Als volwassenen leven wij onze waarheid gebaseerd op onze geprogrammeerde overtuigingen.Maar ondersteunen die overtuigingen jou wel?

 

Celbioloog Bruce Lipton toont aan dat al onze overtuigingen, of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteiten op DNA niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen.

 

Waarom het zo lastig voor ons is om daadwerkelijke verandering te brengen in wat we voelen, ons gedrag en in ons leven komt omdat we dit wel bewust (5% van de tijd) kunnen besluiten, maar welke kracht heeft het uiteindelijk voor het zeggen? Juist, de grote kracht van ons onderbewuste brein die gewoon zijn eigen programma’s afspeelt voor 95% van de tijd en je dus al gauw terugvalt in je gewoonten en patronen.

 

Om daadwerkelijk jezelf te veranderen, is samenwerking met je onderbewuste brein daarom van essentieel belang. 

 

Met de PSYCH-K® methode heb je directe toegang tot jouw onderbewuste brein en kun je eenvoudig jouw programma’s herprogrammeren en de ‘tape’ opnieuw opnemen met een overtuiging die jou wél ondersteunt.

 

De hersenhelften komen weer met elkaar in balans in een zogeheten 'hele-breinstaat' zodat jouw potentieel wordt geopend.

 

Door de oorzaak aan te pakken op het onderbewuste niveau nemen we ook gelijk het bijbehorende gevolg zoals stress, ‘negatieve’ gedachten en belemmerende emoties of gevoelens weg.

Verander je overtuigingen en je werkelijkheid verandert mee.

 

 

PSYCH-K® BALANSEN

 

PSYCH-K® balansen zijn veranderingsprocessen die gebaseerd zijn op de hersendominantietheorie en die leiden tot evenwicht in je denken en voelen.

 

Onbewust houden we het liefst alles bij het oude, ook als dit negatief is. Dat is veilig en vertrouwd en is gebaseerd op ons overlevingsmechanisme. Als we ons gedrag willen veranderen ontstaat er vaak stress. Deze stress zorgt ervoor dat onze hersenen niet meer goed samenwerken en er één hersenhelft dominant wordt. We worden of emotioneel (dominantie rechter hersenhelft) of we gaan proberen alles te controleren (dominantie linker hersenhelft). Veranderingsprocessen worden dan moeilijk, omdat je niet over je volledige vermogen beschikt.

 

Tijdens een balans geef je ruimte aan wat er is of wat er was, maar er op dat moment niet kon of mocht zijn. Zo worden gebeurtenissen verwerkt en kan er rust en vrede ontstaan met wat er nu is en met het verleden. Ook zorgen voor de toekomst kunnen een plek krijgen en worden omgezet in ontspanning en vertrouwen.


Benieuwd naar 1 of meerdere balansen?

neem gerust contact op met mij via onderstaande Button.

 

SPECIFIEKE PSYCH-K® BALANSEN WAAR IK MEE WERK

 

Balans voor Nieuwe Richting / De Oplossingsbalans
Transformeren van belemmerende, negatieve overtuigingen naar positieve overtuigingen die jou ondersteunen.

Stresstransformatie

Wanneer je stress ervaart heb je niet meer je volledige hersencapaciteit tot je beschikking.

Met deze balans synchroniseer je beide hersenhelften waardoor je de stress blijvend kunt omzetten in innerlijke rust. 

Van angsten, fobieën, onverwerkte trauma’s tot situaties die jou stress geven.

 

Boodschappenprotocol

Welke boodschap zit er achter een bepaalde omstandigheid of bijv. een fysieke klacht?
Vaak wanneer de boodschap ervan helder is, verandert de omstandigheid vanzelf omdat ze hun doel gediend hebben óf er komt ineens duidelijkheid welke actie stap ondernomen mag worden.

 

Kernovertuigingen Balans
Kernovertuigingen kun je vergelijken met de onderste stenen van een huis.
Liggen die stenen niet goed, dan staat het huis scheef of erger nog, het huis stort in elkaar. 
Zo zit het ook met onze kernovertuigingen die als fundament in ons onderbewuste zijn geprogrammeerd.
Als een aantal van deze overtuigingen ‘verkeerd om staan’ en ons dus belemmeren i.p.v. ondersteunen, hebben we dus geen stevige basis waar we op kunnen bouwen. 

Middels deze balans kunnen we er achter komen welke kernovertuigingen jou ondersteunen en waar ze jou nog belemmeren. Vervolgens kunnen we de belemmerende overtuigingen weer direct corrigeren, zodat jouw fundament, jouw huis weer stevig komt te staan en jij weer het beste uit jezelf kunt halen.

 

Relatie Balans
Zuiver en versterk de relatie met jezelf, je partner, familieleden etc. 

Ook kun je met deze balans je relatie met bijv. geld, een product of succes verbeteren.

 

Rapport Balans
Hoe communiceer jij zowel verbaal als non-verbaal met je omgeving?

Met deze balans ruimen we alle belemmeringen op zodat jij weer optimaal kunt communiceren.

 

Balans voor Hechting aan het Leven
Het geboortetrauma en de angst voor de dood zijn twee belangrijke aspecten van het mens-zijn.

Deze balans zorgt ervoor dat dit geboortetrauma en/of angst voor de dood geneutraliseerd kan worden

 

Optimale Gezondheid- en Welzijnsbalans

Het ontdekken en transformeren van 22 thema's, waarvan onderzoek aantoont dat zij geassocieerd kunnen worden met optimale gezondheid, waaronder het functioneren van het immuunsysteem

 

Alternatieve Levensbalans

Het doel van deze balans is een 'leven' voor te stellen dat vrij is van lichamelijke en emotionele condities, zodanig dat het onderbewustzijn signalen geeft aan het lichaam om een chemische omgeving te produceren die optimale gezondheid en welzijn weerspiegelt.

 

Afweerreactie Protocol

Allergieën? heb je je zelf ooit afgevraagd waar deze vandaan komt? en of je ooit allergie vrij zou kunnen leven?